Força i condició física:

 • Boot Camp

  Boot Camp

  Descripció

  Forma d’entrenament basat en els exercicis que realitzaven els marines estaunidencs amb una combinació d’exercicis bàsics en forma de circuits o lineal i intervals cardiovasculars. Es al forma mes efectiva d’estar en forma, perdre pes i incrementar els nivells d’energia.

 • Cardio Box

  Cardio Box

  Descripció

  Un programa aeròbic molt energètic inspirat en els arts marcials. Apallat en música molt energètica, dones cops i puntades cremant calories i aconseguint un benestar cardiovascular superior.

 • Fitness Circuit

  Fitness Circuit

  Descripció

  Entrenament complert i divertit que mescla exercicis cardiovasculars i de força en tant sols 30 minuts. Un monitor sempre supervisarà l’exercici i et motivarà per a que aconsegueixis les teves metes.

Entrenament Funcional:

 • Abdominals hipopressius

  Abdominals hipopressius

  Descripció

  L’objectiu principal d’aquesta tècnica és la millora del to de base de la musculatura abdominal i pèlvica, mitjançant l’automatització de la contracció reflexa d’aquesta zona (fibres de tipus posturals o de paret), sense exercir cap pressió intrabdominal que provoqui més debilitament. Tot al contrari que amb el treball abdominal tradicional, que degut a la pressió que causa una flexió de tronc al sol pelvià i a la faixa, no deixa espai a les vísceres, el que deriva en una distensió abdominal o sigui, el perímetre surt cap a fora. Un mètode creat pel Dr. Marcel Caufriez (Doctorat en Ciència de la Motricitat i especialista en rehabilitació i reeducació uroginecològica), i que tot i que en un primer moment va sorgir com a una tècnica utilitzada principalment en l’àmbit preventiu del post-part, actualment s’ha vist ampliada a nivell terapèutic (rehabilitació) com físic (prevenció).

 • Entrenament en suspensió

  Entrenament en suspensió

  Descripció

  L'entrenament en suspensió proporciona un avantatge als participants en comparació amb el simple protocol de l'entrenament de força convencional. Per què? Perquè cada exercici de l'entrenament en suspensió desenvolupa la força funcional al mateix temps que millora la flexibilitat, l'equilibri i l'estabilitat de la part central (core) del cos, tal com s'exigeix ​​en qualsevol activitat esportiva o en la vida quotidiana .Aquests moviments i exercicis es diferencien dels exercicis tradicionals ja que les mans o els peus de l'usuari es troben generalment sostinguts per un sol punt d'ancoratge, mentre que l'extrem oposat del cos està en contacte amb el terra. Quan s'usa, el percentatge desitjat del pes corporal recau sobre la zona corporal desitjada i amb una dinàmica de moviment d'exercici. L'únic punt de subjecció proporciona una combinació ideal de suport i mobilitat per desenvolupar força, resistència, coordinació, flexibilitat, potència i estabilitat de la part central i amb una elecció àmplia de resistència.

 • Plataforma vibratòria Galileo Fitness

  Plataforma vibratòria Galileo Fitness

  Descripció

  La plataforma vibratòria Galileo Fitness és l'evolució de les antigues plataformes “verticals”. Gràcies al moviment oscil·lant patentat, guanyem el joc articular de la pelvis i emulem el moviment de la marxa, un moviment 100% fisiològic. Això portarà a la plataforma Galileo Fitness a l'Estació Espacial Internacional.

  Treballant amb el Galileo a alta velocitat (fins a 30 contraccions-extensions/segon) aconseguim una activació fibril·lar en els entorns del 90%, la qual cosa ens permetrà reduir els temps d'entreno sense que sigui traumàtic per als nostres músculs.

  El moviment oscil·lant de Galileo Fitness combinat amb l'alta freqüència ens permetrà tractar l'osteoporosi de forma eficaç, entrenar sense desgast articular i rehabilitar i tonificar en poc temps.

 • Tonificació

  Tonificació

  Descripció

  Treball de tonificació muscular, en que s’utilitzen peses, pilotes o autocargues per tal d’enfortir tota la musculatura del cos, estilitzar la figura i millorar la postura corporal.

Body Jump:

 • Body Jump

  Body Jump

  Descripció

  Body Jump és un sistema d'entrenament físic dinàmic, dut a terme en llits elàstics. La base de Salt és una combinació de salts ràpids i lents, esprints dinàmics i elements de potència en combinació amb elements per a l'entrenament cardio perfecte equilibri.

Cycling:

 • Ciclo Indoor

  Ciclo Indoor

  Descripció

  Programa d’entrenament que es realitza damunt d’una bicicleta estàtica. Acompanyats de música realitzarem els mateixos exercicis que s’executen en una bici de carrer: pujarem muntanyes, passarem per plans i es realitzaran algun que altre sprint.

Coreo i Ball:

 • Ball diamants

  Ball diamants

  Descripció

  Combinació musical de diferents estils de balls llatins. Es perfecte per a posar-te en forma alhora que aprens nous passos de cha cha, samba, merengue, bachata, salsa...

 • Zumba

  Zumba

  Descripció

  Estàs llest per divertir-te i posar-te en forma? Oblida l'entrenament, tan sol deixa't portar per la música i posa't en forma amb la festa de condicionament físic original. Les classes de Zumba inclouen ritmes exòtics barrejats amb música llatina i internacional, omple d'energia. Abans que t'adonis, t'estaràs posant en forma i el teu nivell d'energia estarà al màxim. És fàcil, efectiva i realment emocionant.


Cos-ment:

 • Pilates

  Pilates

  Descripció

  Mètode d’entrenament físic i mental centrant-se en els músculs interns per a mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, per lo que és molt usat com a teràpia de rehabilitació i per a prevenir el dolor d’esquena. Millora la forma física, la flexibilitat i corregeix les males postures.


Aquàtiques:

 • Aquagym

  Aquagym

  Descripció

  Programa de fitness i tonificació aquàtica on es realitzaran una amplia varietat d’exercicis al ritme de la música més actual. Activitat d’estiu.